Servicii - PlusGlassAuto

Awesome Image

Montaj parbrize

Parbrizul este una dintre cele mai importante parti ale masinii si alegerea unei solutii de inlocuit parbrizul ieftin atunci cand este deteriorat sau o ingrijire necorespunzatoare a acestuia poate duce la vizilibitate scazuta, iar aceasta are drept rezultate punerea ta si a pasagerilor tai in pericol.

PLUS GLASS AUTO S.R.L. ofera clientilor sai serviciul de montaj parbrize la cea mai inalta calitate insotita de garantie.

In toate lucrarile noastre, inlocuiri parbrize, lunete sau geamuri laterale, folosim marci consacrate in domeniu:

  • AGC,
  • Saint-Gobain
  • Pilkington
  • Nord Glass
  • Fuyao Glass
  • Yes Glass
  • Benson
Awesome Image

Montaj lunete Geamuri laterale

Geamurile laterale pot ridica probleme cand vine vorba de montajul lor datorita formei pe care o au, insa nu si la noi. Daca ai un geam lateral crapat sau spart, suna la PLUS GLASS AUTO SRL pentru a te programa.

Awesome Image

Montaj la domiciliu

Datorita factorilor precum drumuri in construcție si a pietrisului existent pe marginea soselelor, unul din 10 soferi este nevoit sa isi schimbe parbrizul. Daca te regasesti in aceasta situatie, noi iti putem inlocui parbrizul defect cu unul nou, la un preț accesibil si de calitate premium, chiar la tine acasa! Misiunea noastra este aceea de a deveni partenerul de incredere al clientilor in domeniul montajului de parbrize, geamuri laterale, lunete, care indeplinesc normele europene de siguranta si calitate. Montajul este realizat de echipa noastra specializata, cu produse de cea mai buna calitate,

Awesome Image

Garantie lucrari

Firma noastra garanteaza produsele vandute conform normelor impuse de producatorii de autovehicule din punct de vedere a dimensiunilor, a formei si a claritatii(minim 75% transparenta). Se acorda doi ani garantie pt defectele de fabricatie ale produsului, cum ar fi exfolierea si defectul optic. Nu se acorda garantie pt sparturi, fisuri, explozii, zgarieturi!

Open chat
Scan the code
Buna ziua 👋
Cu ce va puteam ajuta?